Harambee

Over leven in Kenia

Treffend, indringend en humorvol beschrijft Marianne Meijers – van Eijndhoven bijzondere ontmoetingen in een bijzonder land:
‘De onuitputtelijke veerkracht, nooit de moed opgeven, een grote gastvrijheid en de zorg voor elkaar. De familie is het fundament van het sociale leven. En, het leven komt, zoals het komt.’
Het zijn enkele observaties in haar boek ‘Over leven in Kenia’. In een kleurrijke schrijfstijl met oog voor detail beschrijft ze haar vele belevenissen in Kenia. Als weinig anderen heeft ze de Keniaanse samenleving en de Kenianen leren kennen; hun gebruiken, gewoontes, normen en waarden. Maar ook de grote verschillen in cultuur, tradities en geloof van de verschillende sociale groeperingen binnen het land. Letterlijk met als titel ‘Over leven in Kenia’, maar je mag het af en toe ook rustig interpreteren als ‘Overleven in Kenia’, zowel in de betekenis voor haar en Roel als voor de Kenianen zelf.

Bestellen:
Het boek kost € 15,- plus € 5,- verzendkosten, samen € 20,-.
Het boek bestelt u op de volgende manieren:

  • Door € 20,- over te maken op IBAN NL98 ABNA 0442 5337 48 t.n.v. R.J.M. Meijers e/o te Bavel met vermelding van uw naam en adres.
  • Of door via onderstaande link een email naar info@harambeeholland.nl te sturen. Vul alle gegevens in de email in. Voor het bedrag van de bestelling ontvangt u een Tikkie op uw mobiele telefoon.

Na ontvangst van uw betaling wordt het boek zo spoedig mogelijk naar u opgestuurd.

ISBN nummer: 978-90-90-26198-0